Североизточна Полша — Докато Конгресът на САЩ се бори за пакета

...
Североизточна Полша — Докато Конгресът на САЩ се бори за пакета
Коментари Харесай

Армията на САЩ казва, че финансирането на Украйна е от жизненоважно значение, тъй като тя „изчерпва парите“ бързо за операции в Европа

Североизточна Полша — Докато Конгресът на Съединени американски щати се бори за пакета от помощ от 60 милиарда $ за Украйна, армията на Съединени американски щати в Европа споделя CBS News, че в случай че парите скоро не бъдат утвърдени от американските законодатели, може да банкрутира.

„ Парите ни свършват “, полковник Мартин О'Донъл, представител на Обединената Европа на армията на Съединени американски щати и африканското командване, сподели пред CBS News в Полша, където американските сили вземат участие в огромни учения. „ Имаме задоволително средства сега, само че в случай че нищо не се промени, чакаме парите да свършат преди лятото. “

Тяпата оценка на О'Донъл беше първият път, когато върховен чиновник на армията застана пред камера с цел да предизвести за спешността на пакета за финансиране на Украйна, който е от решаващо значение освен за военните старания на Украйна, само че и за по-широките интервенции на армията на Съединени американски щати в два големи района.

допуска се, нуклеарни оръжия. Само към 40 благи от територията на НАТО — Сувалкската бездна — разделя съветските плацдарми.

Ако...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР